EV-Point

DRIVING RENEWABLE ENERGY

EV-PointPublic

EV-Point bouwt een netwerk van publiek toegankelijke laadstations waar IEDEREEN kan laden. U of uw bedrijf of gemeente kan hier aan meewerken.

Laden aan een EV-Point is betalend.  De prijzen zijn transparant (zie EV-Pass: Laadtarieven) en worden maandelijks aangepast aan de prijs van stroom. EV-Point heeft voorzien in een vlot activatie-systeem met EV-Pass, Smartphone App of via SMS.

1. U of uw bedrijf investeert

Elkeen en elk bedrijf kan een semi-publiek laadpunt installeren op zijn (toegankelijke) parking... voor eigen gebruik, voor uw klanten maar ook voor derden.   Als locatie-eigenaar ontvangt u alle betalingen voor het gebruik, terwijl u aan EV-Point een kleine vergoeding betaalt voor het gebruik van het Back Office Systeem en voor onderhoud, updates en upgrades.

2. EV-Point investeert

Als aan een aantal toegankelijkscriteria voldaan is voorziet EV-Point graag in publiek toegankelijke laadpunten via haar eigen investeringsvennootschap EV-Point Invest. Uw bedrijf of uw gemeente dient in dat geval slechts in te staan voor de bekabeling en veiligheden van de voeding. EV-Point staat in voor levering, plaatsing, onderhoud en service van het laadstation.

 

Join the Network →

 

Eenvoudig en goedkoop laden met EV-Pass, smartphone applicatie of via SMS.

 

Meer info →

 

ECO-Service-Provider

EV-Point streeft ernaar zoveel mogelijk hernieuwbare energie te gebruiken om de elektrische voertuigen te laden. De laadpunten van EV-PointPublic worden voorzien van groene stroom hetzij afkomstig van zonnepanelen, hetzij van een 100% groenestroom leverancier.

Wie thuis groen wil laden of een groen publiek laadpunt wil plaatsen, klik hier.